Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att bli del av en verksamhet där Sveriges och världens främsta experter samlas för att skapa standarder. Här får du ta del av världsomspännande projekt, som i sin tur öppnar dörrar till ett internationellt nätverk. SIS är en kunskapsorganisation. Vi har vårt kontor i moderna lokaler på Torsplan i Stockholm.

Kompetensutveckling

SIS är en kunskapsorganisation som bidrar till samhällsutvecklingen och då är det också självklart och nödvändigt att våra medarbetare får chans att utveckla sin kompetens regelbundet.

Internationell miljö

SIS är medlem och representerar Sverige i den europeiska standardiseringsorganisationen CEN och den globala organisationen ISO. Det betyder att SIS tillsammans med deltagande experter är med och driver utvecklingen av europeiska och internationella standarder. I vår konferensanläggning möts experter från olika branscher från hela världen. För dig som arbetar på SIS betyder det stor tillgång till internationella nätverk och kontakter.

Förmåner

Du som arbetar på SIS omfattas av vårt förmånspaket. För att göra det enkelt att utnyttja och välja förmåner använder vi portalen Benify. Det är en individanpassad portal med ett brett erbjudande av förmåner. Det innefattar bl.a. friskvårdsbidrag, lunchbidrag, massage och mycket mer.

Läs mer om SIS Förmåner och villkor för medarbetare (pdf)

Socialt ansvarstagande och hållbarhet

På SIS arbetar vi med att ta fram standarder för ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbart samhälle. Standarder är globalt accepterad best practice som ger stöd och skapar möjligheter för organisationer och hela samhällen att skapa en hållbar verksamhet. Vi tycker det är viktigt att leva som vi lär och arbetar därför aktivt med, och är certifierade mot, standarder för miljö, arbetsmiljö och kvalitet. Läs mer om hur vi lever som vi lär.

Nya lokaler i centrala Stockholm

I januari 2017 flyttade vi till helt nybyggda lokaler vid Torsplan i Hagastaden i Stockholm. Det är en ny stadsdel som är ett unikt projekt där samhälle, universitet och näringsliv har gått samman för att skapa ett område för forskning och vetenskap som förbättrar människors hälsa och liv. Här sitter vi i öppna landskap som främjar samarbete. 


Besök oss

Vi har kontor på Torsplan i Stockholm

Adress:
Solnavägen 1 E / Torsplan
113 65 Stockholm