Standard Svensk standard · SS-EN ISO 5530-1:2025

Vetemjöl – Fysiska egenskaper hos degar – Del 1: Bestämning av vattenabsorption och reologiska egenskaper med hjälp av en farinograf (ISO 5530-1:2024, IDT)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 5530-1:2025

Vetemjöl – Fysiska egenskaper hos degar – Del 1: Bestämning av vattenabsorption och reologiska egenskaper med hjälp av en farinograf (ISO 5530-1:2024, IDT)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 320 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 320 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 2 112 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure.

The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE This document is related to ICC 115/1[5] and AACCI Method 54-21.02[6].

Ämnesområden

Spannmål, baljväxter samt produkter därav (67.060)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 5530-1:2025

Vetemjöl – Fysiska egenskaper hos degar – Del 1: Bestämning av vattenabsorption och reologiska egenskaper med hjälp av en farinograf (ISO 5530-1:2024, IDT)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 320 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 320 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 2 112 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Spannmål, SIS/TK 435/AG 04

Internationell titel:

Artikelnummer: STD-82093250

Utgåva: 2

Fastställd: 2025-01-23

Antal sidor: 48

Ersätter: SS-EN ISO 5530-1:2014